Acasă Eveniment Sentință definitivă în cazul medicului Nicolae Duma Balaci, în dosarul pentru luare...

Sentință definitivă în cazul medicului Nicolae Duma Balaci, în dosarul pentru luare de mită

854
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timisoara a judecat luni apelul medicului din Faget, Nicolae Duma Balaci, la sentinta Tribunalului Timis prin care era condamnat pentru luare de mita.

Doctorul a solicitat achitarea insa judecatorii au decis sa respinga apelul ca nefondat. In consecinta, Nicolae Duma Balaci ramane cu condamnarea de 2 ani de inchisoare pentru luare de mita si pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor de a fi ales în autoritatile publice sau în orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a exercita profesia de medic pe o durata de 1 an, care începe sa curga incepand cu data de 19 aprilie 2021, data la care a ramas definitiva sentinta.

Pedeapsa cu inchisoarea a fost suspendata sub supraveghere pe un termen de 4 ani. Pe langa o serie de obligatii, medicul va avea obligatia de a presta munca neremunerata în folosul comunitatii, pe o perioada de 100 zile, la Primaria Municipiului Lugoj sau la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica nr.3 Lugoj. Decizia este definitiva si nu mai poate fi atacata, scrie lugojinfo.ro.

Comentarii

comentarii