Acasă Eveniment Sentință pentru un bărbat din vestul țării, care i-a tăiat gâtul iubitei,...

Sentință pentru un bărbat din vestul țării, care i-a tăiat gâtul iubitei, apoi a aruncat-o în fața polițiștilor belgieni

1565
DISTRIBUIȚI

Sentință în cazul bărbatului care, în 2015, i-a tăiat gâtul fostei iubite, apoi a aruncat-o de la etaj, chiar sub privirile polițiștilor. Pentru fapta sa șocantă, românul a primit 30 de ani de închisoare și a fost trimis în România, pentru a-și ispăși pedeapsa. N-a fost mulțumit, așa că a făcut cerere să se întoarcă în Belgia.

27 mai 2015. Anvers, Belgia. Un bărbat din Bihor iese pe geamul apartamentului fostei iubite, pe care o ține ostatică, cu un cuțit la gât. Poliția, alertată anterior de româncă, încearcă în zadar să îl cameze pe bihorean. În momentul când echipajele de poliție sparg ușa apartamentului, românul îi taie gâtul femeii, apoi îi aruncă trupul pe geam, chiar pe mijlocul străzii. Crima a șocat lumea întreagă, iar pentru fapta lui, omul a primit ani grei de închisoare, conform Adevărul.

Dorina Ștef, o bihoreancă de 37 de ani din Țețchea, era stabilită în Belgia împreună cu copilul ei, la vremea respectivă în vârstă de 6 ani. Divorțase recent de soțul ei, un bărbat italian. A început o poveste de dragoste cu un alt român, tot din Bihor, pe nume Ludovic Zetocha. Cei doi chiar s-au mutat împreună, însă relația lor s-a fisurat din cauza geloziei bărbatului. Atunci când Dorina i-a cerut să plece, Zetocha nu s-a putut împăca cu acest gând.

A hărțuit-o zile în șir, iar, în ziua fatidică, a reușit să intre chiar peste ea în apartment. S-a folosit de un vecin, care, sub amenințarea cuțitului, i-a bătut Dorinei la ușă și i-a spus că se simte rău. Atunci a năpustit Zetocha peste ea, luând-o ostatică și ieșind pe balcon.

După ce a ucis-o pe Dorina, Zetocha s-a refugiat pe balustrada balconului și a refuzat să se predea timp de câteva ore. Negociatorul a reușit să-l convingă, iar bihoreanul, care se tăiase la mâini pe perioada negocierii, a fost dus la spital.

A fost închis în Penitenciarul Bengijnenstraat, însă belgienii au solicitat Curții de Apel Oradea ca Zetocha să fie transferat în România. În prezent, este la Rahova, însă bărbatul vrea să se întoarcă în Belgia, unde condițiile de încarcerare sunt mai bune.

Sursa: https://spynews.ro/

Comentarii

comentarii