Acasă Actualitate Serbările Timișoreana se mută la Iulius Mall

Serbările Timișoreana se mută la Iulius Mall

DISTRIBUIȚI

În perioada 5 – 7 iunie 2015, bănățenii sunt aşteptaţi în parcarea Iulius Mall Timișoara să savureze o bere proaspată, adusă direct din fabrică. Aici se vor bucura de muzică bună şi de multe surprize, cu ocazia celei de-a XIII-a ediţii a Sebărilor Timişoreana.
Vineri, 5 iunie, de la ora 18:00, amatorii de distracție vor putea urmări un spectacol de muzică și dans oferit de Ansamblul Folcloric „Timișul”. Ziua de vineri se va încheia cu un concert Mihai Mărgineanu, care ne invită la o seară cu folk și bere proaspătă. În cea de-a doua zi a Serbărilor Timişoreana, sâmbătă, 6 iunie, de la ora 21:00, pe scenă va urca Zeljko Joksimovic, care a reprezentat Serbia la Concursul Muzical Eurovision 2014, câștigând locul al treilea.
Deja o tradiţie pentru acest eveniment, Serbările Timișoreana vor fi încheiate de trupa Cargo, care va cânta duminică, 7 iunie, de la ora 21:30, într-un spectacol incendiar ce marchează 30 de ani de existenţă pentru trupa rock timişoreană. În deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiară Kiss Forever – Tribute for Kiss.
Timişorenii sunt aşteptaţi în fiecare zi, de la ora 12:00, în parcarea de la Iulius Mall, unde vor avea parte de multe surprize, jocuri şi concursuri marca Timişoreana. La fiecare bere Timișoreana cumpărată, toţi participanţii la Serbări, care au trecut de vârsta majoratului, vor primi câte un „taler”. În concursurile organizate în timpul celor trei zile, timișorenii vor putea „licita” cu aceşti „taleri” pentru a câștiga premii în bere, halbe Timişoreana şi multe alte surprize, personalizate special pentru acest eveniment.

Comentarii

comentarii