Acasă Actualitate Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, luni, 4...

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, luni, 4 iulie, în localitatea Urseni

DISTRIBUIȚI

Delgaz Grid finalizează în această săptămână o lucrare de extindere a rețelei de gaze naturale din localitatea Urseni, care permite racordarea de noi consumatori la rețeaua de distribuție.

Investiția totală se ridică la aproximativ 350.000 de lei și a constat în extinderea conductelor și branșamentelor pe o lungime de aproximativ 1,4 kilometri, pe mai multe străzi din satul Urseni, comuna Moșnița Nouă.

Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 4 iulie, între orele 9:00-18:00, în tot satul Urseni. 

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii