Acasă Economic Sesiune de informare a agenților economici privind legislația muncii

Sesiune de informare a agenților economici privind legislația muncii

866
DISTRIBUIȚI

sediu cciat 11

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, organizează în data de 16 februarie 2021, ora 10.00, un seminar de instruire a angajatorilor privind modul concret în care trebuie aplicate noile acte normative intrate în vigoare în 2021.

Vor fi abordate următoarele teme:

  • Modificări ale CODULUI MUNCII;
  • Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activității de TELEMUNCĂ și Legea nr. 55/2020 privind UNELE MĂSURI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI COVID-19;
  • Reglementări privind SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ, în mod deosebit ACCIDENTELE DE MUNCĂ;
  • Hotărârea nr. 905/2017 privind REGISTRUL GENERAL DE EVIDENȚĂ AL SALARIAȚILOR.

Seminarul este susținut de specialiști ai ITM Timiș:  

– Pavel KAŞAI, Inspector Șef

– Ileana TOMOIAGĂ, Inspector Șef Adjunct Relații de Muncă

– Anton Francisc SZASZ, Inspector Şef Adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă 

– Natalia ENII, Expert IT

 Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la cameră și microfon.

 Participarea la eveniment este gratuită.

Înregistrarea la seminar se face accesând link-ul de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJUpduirrjsjEtzWyZyhmsrXZfIT2qFyEX7f

După înregistrare, paricipanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment la data şi ora specificate.

CCIA Timiș organizează de peste 20 ani, în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, un program de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate,  program ce își dovedește eficiența printr-o largă audiență, prin acuratețea informațiilor transmise, dinamismul și interactivivitatea prezentărilor și profesionalismul intervenienților.

Comentarii

comentarii