Acas─â Actualitate Sex numai cu act notarial

Sex numai cu act notarial

433
DISTRIBUIȚI

La Penitenciarul “Popa ┼×apc─â”

De┼úinu┼úii din Penitenciarului „Popa ┼×apc─â” din Timi┼čoara ├«┼či pot face de cap o dat─â la trei luni, ├«n camera intim─â special amenajat─â pentru ei. ├Än aceast─â camer─â, de┼úinu┼úii se simt ca la hotel, asta pentru c─â ├«nc─âperea este dotat─â cu baie cu cabin─â de du┼č, frigider, televizor ┼či un dormitor matrimonial. Anul trecut, 164 de de┼úinu┼úi au petrecut c├óteva clipe de vis ├«mpreun─â cu consoarta, ├«n "Camera pl─âcerilor".

Doar deţinuţii cuminţi pot folosi camera intimă

Purt─âtorul de cuv├ónt al Penitenciarului Timi┼čoara, Magdalena Radu, spune c─â nu to┼úi de┼úinu┼úi au privilegiul de a folosi camera intim─â din ├«nchisoare. " ├Än aceast─â camer─â intim─â pot intra doar de┼úinu┼úii care nu creaz─â probleme ┼či de┼úinu┼úii care se implic─â ├«n programele penitenciarului. Aceast─â ├«nc─âpere poate fi folosit─â de de┼úinu┼úii care au tr─âit ├«nafara penitenciarului ├«n concubinaj, c├ót ┼či de cei care sunt c─âs─âtori┼úi. ├Än anul 2009 am avut un num─âr de 164 de de┼úinu┼úi care au folosit aceast─â camer─â intim─â", spune Magdalena Radu

Act notarial pentru o partid─â de sex

Pentru a ajunge ├«n camera pl─âcerilor trebuie parcur┼či mai mul┼úi pa┼či. Cel mai greu este pentru persoana care se afl─â ├«nafara penitenciarului. Aceasta trebuie s─â demonstreze prin scrisori c─â are o rela┼úie cu de┼úinutul, ba, mai mult, aceasta trebuie s─â fac─â ┼či un act notarial prin care s─â ├«┼či asume aceast─â rela┼úie. Actul notarial trebuie ref─âcut o dat─â la trei luni, a┼ča c─â cine vrea s─â se giugiuleasc─â trebuie s─â ┼či pl─âteasc─â.

Cei care se însoară în penitenciar au parte de un bonus

├Än camera intim─â din Penitenciarul Timi┼čoara po┼úi ajunge odat─â la trei luni ┼či atunci ai dreptul la dou─â ore de stat cu persoana iubit─â. ├Äns─â conducerea penitenciarului ofer─â un bonus de┼úinu┼úilor proasp─ât c─âs─âtori┼úi, ace┼čtia pot sta ├«n camera pl─âcerilor 48 de ore. Doar ├«n anul 2009 de┼úinu┼úii din penitenciarul de maxim─â siguran┼ú─â din Timi┼čoara au stabilit un record greu de egalat, ei au folosit 7.000 de prezervative, ├«n doar 12 luni. Aceste prezervative au fost puse la dispozi┼úia de┼úinu┼úilor printr-un program european de s─ân─âtate.

Comentarii

comentarii