Acasă Sport Sexy fotbal de cel mai înalt nivel, la Timişoara

Sexy fotbal de cel mai înalt nivel, la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Fotbal_femeiFotbaliştii de la FC Timişoara, echipă ce a urcat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe podiumul primei ligi la fotbal, sunt eclipsaţi de fete. Ripensia Timişoara a disputat, duminică, o partidă de infarct cu campioana ultimelor ediţii la fotbal feminin, Clujana Cluj.
Meciul câştigat, pe final, de timişorence s-a lăsat cu trei eliminări.

Şocul ultimului minut…

Bănăţencele s-au impus duminică, în semifiala Cupei României, la fotbal fete, trecând cu 4-2, după prelungiri, de Clujana Cluj.
Fetele antrenate de Octavian Popescu, fostul jucător a lui Poli Timişoara, au demonstrat că şi fotbalul feminin poate fi un joc care te ţine cu sufletul la gură.
Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo şansă, Clujana Cluj fiind de departe cea mai galonată echipă de fotbal feminin din România, timişorencele au luptat exemplar, până în ultima secundă a meciului.
Clujul a condus mereu. A fost 0-1 şi apoi 1-2, dar ardelencele au avut mare ghinion, fiind egalate în ultimul minut al partidei. Au urmat două reprize de prelungiri, în care Ripensia a marcat de două ori şi a ajuns în finala Cupei României.
Fotbal_femeiTrofeu care, în proporţie de 90%, va ajunge la Timişoara. Asta pentru că diferenţa între combatantele de duminică şi restul echipelor din campionat este extrem de mare.
Claudia Buza, Andreea Pasca, Ozana Ababei şi Carmen Pop au fost timişorencele care au adus o victorie surprinzătoare pentru Ripensia.

Comentarii

comentarii