Acasă Actualitate Shopping City Timișoara deschide parcul de distracții, cu mașinuțe și carusele pentru...

Shopping City Timișoara deschide parcul de distracții, cu mașinuțe și carusele pentru cei mici și cei mari

DISTRIBUIȚI

Vara aceasta, Shopping City Timișoara dă startul distracției pentru întreaga familie, de la mic la mare și invită iubitorii de adrenalină să descopere și să testeze mașinuțele și caruselele din parcul de distracții, în perioada 3 iulie – 15 septembrie, în parcarea centrului comercial.

Parcul de Distracții își așteaptă vizitatorii zilnic, între orele 12:00 – 23:00, într-o atmosferă de vacanță și cu numeroase atracții, de la cele destinate copiilor: curse cu mașinuțe tamponabile, plimbări în carusel, plimbări în convoy race, până la cele destinate iubitorilor de adrenalină, care își pot testa curajul în Ciocanul Hard Rock Ranger.

Accesul copiilor este permis doar în prezenţa unui însoţitor.  Mai multe detalii pe site-ul centrului comercial și pe pagina de facebook, dar si pe instagram.

Shopping City Timișoara situat pe Calea Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în  Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. 

În luna octombrie anului 2021, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. 

Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

Comentarii

comentarii