Acasă Actualitate Shopping City Timișoara sărbătorește 7 ani de shopping și distracție cu evenimente...

Shopping City Timișoara sărbătorește 7 ani de shopping și distracție cu evenimente extraordinare

DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara împlinește 7 ani în data de 30 martie și îi așteaptă pe timișoreni să se bucure împreună de aniversare la #SCTM FEST: patru zile pline de muzică, dans, surprize și multă distracție.

AMI & Band, show incendiar

Petrecerea începe joi, 30 martie, cu un super concert: AMI & Band urcă pe scenă de la ora 19:00 pentru a cuceri audiența cu cele mai noi hituri ale cântăreței, într-un show incendiar pe ritmuri pop și dance. Concertul va avea loc în zona Atrium, iar accesul este gratuit.

Opening act: spectacol vibrant cu Alex Anka

În deschiderea concertului AMI, de la ora 18:00, vizitatorii Shopping City Timișoara se vor putea bucura de muzica și energia lui Alex Anka, într-un concert acustic de excepție. Numele Alex Anka are o rezonență specială în rândul melomanilor din vestul țării. Artistul a devenit cunoscut grație rolului său de solist în formația Desant, dar și pentru multitudinea de concerte „solo“ pe care le susține în diverse cluburi din Timișoara. Joi seară, Alex Anka își va acorda chitara în cinstea Shopping City Timișoara.

Dance Battle ca la New York

Vineri, 31 martie, de la ora 18.30, tinerii pasionați de street dance vor încerca să impresioneze publicul cu figuri de breakdance, popping, locking și hip-hop, ca pe străzile din Bronx și Brooklyn. Competiția Street Dance Battle este organizată de școala de dans White Steps Academy și se va desfășura pe grupe de vârstă: 6-9 ani, 10-14 ani și 15+ ani.

Surprize și cadouri pentru toți vizitatorii

Aniversarea Shopping City Timișoara vine și cu alte surprize pentru clienții săi: bar mobil – deschis joi și vineri între orele 18.00 și 21.00 – unde vor putea savura cocktailuri gratuite, zonă de relaxare Coca-Cola, precum și un make-up corner Cupio, unde doamnele sunt așteptate sâmbătă, 1 aprilie, între orele 14.00 și 19.00, pentru o sesiune gratuită de înfrumusețare.

De asemenea, în fiecare zi pe durata #SCTM FEST, între orele 17.00 și 21.00, vizitatorii își vor putea face fotografii memorabile în cabina foto instalată în centrul comercial.

Graffiti: Arta urbană într-un spațiu deosebit

Participanții la #SCTM FEST vor putea admira talentul artiștilor care vor realiza graffiti-uri impresionante pe parcursul evenimentului. Această formă de artă urbană va adăuga o notă de culoare și originalitate sărbătorii de la Shopping City Timișoara.

Flashmob aniversar pe ritmuri de zumba și street dance

Nu în ultimul rând, timișorenii sunt invitați să ia parte la flashmob-ul aniversar care va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 19.00, pentru a celebra împreună în pași de dans cei 7 ani de Shopping City Timișoara.

Premii pe loc în SPOT

Clienții care își instalează aplicația SPOT sunt răsplătiți cu premii pe loc: 500 de vouchere Șhopping City Timișoara în valaore de 50 lei, 500 de vouchere Humanic în valaore de 50 de lei, 300 de vouchere Inditex în valoare de 75 lei și 300 de vouchere Uber active pe durata #SCTM FEST și valabile pentru cursele care îi aduc la centrul comercial. De asemenea, Shopping City Timișoara îi premiază pe toți clienții care fac cumpărături în această perioadă din categoria fashion prin dublarea punctelor în aplicația SPOT.

Comentarii

comentarii