Acasă Actualitate Shopping City Timișoara vine în ajutorul îndrăgostiților cu reduceri și premii irezistibile...

Shopping City Timișoara vine în ajutorul îndrăgostiților cu reduceri și premii irezistibile de Sf. Valentin și Dragobete

401
DISTRIBUIȚI

 În perioada 14 – 24 februarie, shoppingul în siguranță și iubirea fac pereche bună la Shopping City Timișoara. Branduri renumite de modă oferă în această perioadă specială o serie de reduceri și promoții la cele mai noi colecții de haine, accesorii și încălțăminte, pentru a-i ajuta pe îndrăgostiți să facă cele mai inspirate cadouri de Sf. Valentin și Dragobete. De asemenea, cumpărăturile de minimum 300 de lei la magazinele din mall și din hypermarketul Carrefour le oferă șansa clienților de a se înscrie la tombola pentru unul dintre cele 2  aparate de fotografiat instant FUJIFILM Instax.

Love & Shopping – Reduceri la magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, home & deco, în Luna Îndrăgostiților

În perioada 14 – 24 februarie, magazinele de încălțăminte Deichmann, Tezyo, Salamander, Aliss Shoes și magazinele de articole sportive Arman Sport și Sport Vision, cât și Benvenutti au reduceri de până la 60%. Cei care își doresc să adauge puțin stil american garderobei o pot face cu brandul U.S. Polo Assn, care a pregătit 50% reducere la toată colecția de toamnă-iarnă, plus 20% reducere cu cardul de fidelitate.

Printre ofertele magazinelor de produse de beauty și make-up se regăsesc cele din magazinul Cupio care oferă 20% reducere la rujurile Cupiolicious și Follow me, 20% la paleta de make-up Pretty Fabulous, 25% la paleta make-up All stars și Backstage, și Pro Beauty care oferă cadou ojă OPI la cumpărături de 100 de lei. De Valentine`s Day, Yves Rocher oferă 45% reducere la toate parfumurile. Cei în căutarea unui cadou home & deco, la Cador primesc 10% discount la orice produs din magazin. La Meli Melo, reducerile de sezon trec la pragul de -70%.

După o sesiune de shopping, în food court, clienții se pot bucura de o reducere de 15% din partea restaurantului Gurmandos la comenzile de minimum 50 lei la preparate lor preferate, în regim take-away pentru a fi savurate acasă.

Duminică, 21 februarie – Shopping Sunday

Shopping City Timișoara s-a pregătit pentru o nouă experiență de Shopping Sunday – o zi întreagă de reduceri și premii instant în deplină siguranță. Duminică, 21 februarie, între orele 10:00 – 21:00, Triumph oferă 20% la toate produsele din magazin, la Ado Café ciocolata caldă albă/neagră cu oreo este 12 lei, iar cumpărăturile de minimum 300 de lei pe 2 bonuri de la magazine și un bon de la hypermarketul Carrefour aduc instant unul dintre cele 200 de vouchere de 30 de lei.

Comentarii

comentarii