Acasă Actualitate Shopping Sunday, ziua dedicată reducerilor, revine la Shopping City Timișoara, pe 25...

Shopping Sunday, ziua dedicată reducerilor, revine la Shopping City Timișoara, pe 25 aprilie

332
DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara s-a pregătit pentru o nouă experiență de Shopping Sunday – o zi întreagă de reduceri și premii instant în deplină siguranță. Duminică, 25 aprilie, între orele 10:00 – 18.00, magazinele și hipermarketul Carrefour îi așteaptă pe vizitatori cu super reduceri și premii instant, de Shopping Sunday, la cumpărăturile pentru pregătirile de Paște.

Așadar, la cumpărături de minimum 300 de lei de pe două bonuri fiscale din magazine și pe un bon fiscal din hipermarketul Carrefour, aceștia pot câștiga unul din cele 200 de vouchere-cadou în valoare de 30 de RON fiecare, cu care își pot oferi un cadou numai bun de pus în coșul de Paște.

Shopping City Timișoara: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

 Shopping City Timișoara a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Timișoara a implementat toate măsurile necesare de prevenție,  în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, Shopping City Timișoara garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Mai multe detalii despre toate surprizele pregătite de SHOPPING CITY TIMIȘOARA pot fi descoperite pe site-ul centrului comercial și pe pagina de Facebook, dar si pe Instagram.

Comentarii

comentarii