Acasă Actualitate Silver Motors deschide primul său showroom premium, în Iulius Town

Silver Motors deschide primul său showroom premium, în Iulius Town

DISTRIBUIȚI

Silver Motors, parte a grupului ICCO, cu o experiență de peste două decenii în domeniul auto și o reputație solidă în regiunea de Vest a României, anunţă deschiderea primului showroom premium din Timişoara, în ansamblul mixt Iulius Town. RAM, Dodge, Alfa Romeo, Jeep, Maserati și 500e sunt mărcile de automobile expuse care îi vor încânta pe clienţi. 

Noul showroom Silver Motors se deschide sâmbătă, 6 mai 2023, în lobby-ul clădirii de birouri United Business Center 0 și oferă o experiență unică de cumpărare pentru clienții în căutarea unor mașini de calitate superioară. Silver Motors include o paletă completă de servicii auto, incluzând întreținerea autovehiculelor, pieselor și accesoriilor originale, servicii financiare, servicii de asigurare și multe altele.

Clienții vor găsi aici o gamă extinsă de mașini, de la cele mai prestigioase mărci auto din lume, cum sunt: RAM, Dodge, Alfa Romeo, Jeep, Maserati și 500e. Indiferent de preferințele lor, fie că sunt în căutarea unei mașini sport sau a unui SUV elegant, showroom-ul Silver Motors va fi o destinație perfectă pentru toți pasionații de automobile.

Clienții vor fi întâmpinați cu o atitudine deosebită și o experiență de cumpărare care să-i facă să se simtă speciali: ,,Suntem extrem de încântați să deschidem primul showroom premium marca Silver Motors în Iulius Town, convinși fiind că locația noastră centrală și selecția impresionantă de mașini vor atrage clienți din întreaga zonă” a declarat Mihai Coman, director Silver Motors.

Compania și-a început activitatea în 2005, importând și distribuind piese și accesorii moto, iar din 2011 a devenit reprezentantul unor mărci de prestigiu precum Fiat, Kia, Alfa Romeo, Jeep, Abarth. Din 2021, Silver Motors este Importator Oficial în Romania pentru brandurile Dodge şi RAM. În permanență în pas cu noile tehnologii și tendințe ale industriei, compania este determinată să ofere clienților săi o experiență de cumpărare de neuitat și să continue să se dezvolte în acest domeniu dinamic.

Comentarii

comentarii