Acasă Actualitate Silvia Fechete, sexi-primarița din Otelec, premiată ca marile staruri de la Hollywood

Silvia Fechete, sexi-primarița din Otelec, premiată ca marile staruri de la Hollywood

DISTRIBUIȚI

Silvia Fechete, sexi-primarița din Otelec, Pro România, în vârstă de 33 de ani, a fost premiată ca marile staruri de la Hollywood, (cu stele pe Walk of Fame) cu Steaua Recunoștinței, ”cu ocazia introducerii pe lista celor mai apreciate persoane!”

”Toate acestea sunt în beneficiul tau, astfel încât harul care ajunge la tot mai mulți oameni să provoace revărsarea mulțumirii spre gloria lui Dumnezeu, Biblia, 2Corinteni 445”, scrie pe Steaua Recunoștinței.

Bineînțeles că tânăra primăriță este foarte fericită de această distincție. Ea a transmis următoarele: ”Sunt fericită că mă pot bucura de aprecierea dumneavoastră! Îmi doresc să devenim conștienți că, doar împreună, punând umăr de la umăr, alăturându-ne cauzelor bune, indiferent de credința noastră, și chiar dacă obiceiurile ne sunt diferite, dacă scopul nostru va fi comun, acela de a trăi într-o societate mai tolerantă, mai conciliantă și mai bună, vom fi cu toți câștigători!”.

Îi dorim Silviei Fechete în continuare succes în activitatea extrem de dificilă de primăriță și să ajungă faimoasă chiar ca un star de la Hollywood!

Comentarii

comentarii