Acasă Actualitate Silviu și-a luat viața, la doar 16 ani. Mesaj cutremurător de la...

Silviu și-a luat viața, la doar 16 ani. Mesaj cutremurător de la profesoara lui de engleză

565
DISTRIBUIȚI

Silviu a murit singur, la 16 ani, fiind găsit de tatăl lui fără viaţă, la Lugoj. Profesoara de engleză a elevului premiant a transmis un mesaj cutremurător: “Nu am făcut mai mult pentru el”.

Silviu C., un adolescent de 16 ani din Lugoj s-a sinucis marţi noaptea într-o magazie din curtea casei, fiind găsit fără suflare de tatăl lui. Silviu era un elev premiant la Liceul Teoretic Coriolan Brediceanu, iar colegii şi profesorii sunt şocaţi de vestea morţii sale.

Conducerea liceului a decis să amâne pentru semestrul doi Balul Bobocilor, care era programat în weekendul viitor, în semn de respect faţă de elevul dispărut prea devreme.

Profesoara de engleză a lui Silviu, Violeta G., a postat pe pagina personală de Facebook mai multe mesaje, unul dintre ele fiind teribil: “Colegii lui Silviu, împreună cu mine, suntem devastați de durere și de regretul că nu am făcut mai mult pentru el.”

Au urmat zeci de mesaje de condoleanţe. “Prea tanar si prea bland acest copil,un moment dureros pentru parinti,colegi si profesori, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l ocroteasca acolo unde este!”, a scris Florentina, în vreme ce Sorina a adăugat: “Este o tragedie si o durere care nu poate fi exprimată in cuvinte.”

Polițiștii lugojeni au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii