Acasă Actualitate Simpozion aniversar de Drumuri Urbane

Simpozion aniversar de Drumuri Urbane

DISTRIBUIȚI

Societatea Drumuri Municipale, cea care stă la baza a 90% din drumurile principale din Timişoara, aniversează, în 1 iunie, 50 de ani de la înfiinţare. Evenimentele aniversare vor avea loc însă în 4 şi 5 iunie. „Organizăm un Simpozion de Drumuri Urbane, care va avea loc în dimineaţa zilei de 5 iunie, în sala de conferinţe a sediului nostru de pe strada Iuliu Maniu. În plus, în ziua anterioară, în 4 iunie, avem şansa deosebită, oferită de prietenul şi colegul meu Ion Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul din Timişoara, să găzduim un concert inedit.
Filarmonica avea programat un concert simfonic şi, pentru că se dorea o locaţie deosebită, plăcându-le extraordinar curtea bazei noastre de producţie, concertul va avea loc aici.
Va fi o chestiune interesantă, cu puţin specific de constructori tot concertul”, spune Cornel Bota, managerul Societăţii Drumuri Municipale.
La simpozionul aniversar vor conferenţia mari profesori din ţară. Din 1998, SDM organizează, din doi în doi ani, singura Conferinţă Naţională de Drumuri Urbane din România.

Comentarii

comentarii