Acasă Actualitate Situația bizară de la Spitalul Județean Timișoara! Directorul a fost demis printr-un...

Situația bizară de la Spitalul Județean Timișoara! Directorul a fost demis printr-un ordin ”scurs” pe WhatsApp.

531
DISTRIBUIȚI

Un ordin semnat și ștampilat de ministrul Sănătății Victor Costache, care circulă fără nicio dată pe el și număr de înregistrare pe WhatsApp, arată că Raul Florian Pătrașcu în vârstă de 30 de ani îi ia locul medicului Marius Craina, actualul director al Spitalului Clinic Județean Timișoara.

Această situație i-a șocat pe toți, fiindcă nu e un document clar, nu este datat și înregistrat și nu a ajuns în mod oficial la conducerea unității sanitare. Doctorul Marius Craina a declarat că e o situația anormală, într-o România care se vrea a fi normală și nu i se pare deloc corect acest fapt, de aceea cineva trebuie luat la răspundere.

”Nu știu cât e de real acest document, nu știu cum de acesta a ajuns în mâinile altor persoane, decât cele oficiale din Ministerul Sănătății. Nu știu cum își permite cineva să sustragă documente sau cine dă documente altor persoane, ca să fie publicate pe facebook sau pe WathsApp. La un moment dat, în această campania electorală, s-a vorbit despre justiție, despre corectitudine, despre transparență, iar acum suntem în situația total opusă. A fost acuzat un anumit partid că s-a băgat în justiție și nu face astfel cele mai corecte lucruri. Din păcate realitatea este cu totul și cu totul alta și nu se joacă cinstit. Să vedem dacă cineva va fi tras la răspundere sau dacă se va face vreo anchetă în legătură cu această scurgere de informații din Ministerul Sănătății. Sunt foarte curios dacă cei care urlau că nu se respectă justiția în România vor face ceva să se respecte justiția și normalitatea. Ei spun că suntem într-o Românie normală. Unde este normalitatea în acest caz? Nu o văd eu? Cum de ajuns un document oficial să iasă din cadrul lui oficial pe Waths Upp?”, a declarat dr. Craina, miercuri 27 noiembrie.

Medicii spun că documentul a ajuns să circule prin spital, fiindcă dr. Mihai Ionac l-a postat pe grupul de WhatsApp al clinicii pe care o conduce.

În documentul se arată: „Începând cu data prezentului ordin (dar acesta nu are dată), Raul Florian Petrișor Pătrașcu se numește în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni”!!!!

Comentarii

comentarii