Acasă Actualitate Situație halucinantă! O doctoriță din vestul țării și-a bombardat colegele cu fantezii...

Situație halucinantă! O doctoriță din vestul țării și-a bombardat colegele cu fantezii sexuale, iar pe pacienți cu diagnostice greșite

DISTRIBUIȚI

O doctoriță de la Spitalul Județean din Oradea își exasperează colegele cu live-uri și postări pe internet, inclusiv în timpul serviciului, pentru a le transmite declarații de dragoste, „pasiune” cu atât mai greu de tolerat cu cât a ajuns să comită greșeli profesionale grave, ce pot pune sănătatea și chiar viața pacienților în pericol.

La 41 de ani, Antonia Cun se mândrește că a făcut trei facultăți: Litere la Oradea, Muzică la Cluj și Medicină la Oradea. Prin absolvirea celei din urmă a continuat exemplul mamei, faimoasa dr. Emilia Cun, filmată în 2015, împreună cu alți patru medici din Comisia de Expertiză a Casei Județene de Pensii, după ce, într-o singură lună, luase șpăgi de la 272 de pacienți pentru a le rezolva pensionări pe caz de boală. Femeia a fost condamnată de Tribunalul Bihor abia în vara anului trecut, la 3 ani de închisoare cu suspendare, interzicându-i-se totodată să mai profeseze, dar în toamnă a scăpat de pedepse mulțumită deciziilor Curții Constituționale care au interpretat prescripția în favoarea inculpaților, scrie ebihoreanul.ro.

Problemele doctoriței, spun colegii ei, au început în pandemie, în 2020, când, de teama Covid, și-a luat 3 luni de concediu și a cerut să fie mutată la Oncologie, unde pericolul infectării era mai mic. Un an mai târziu, comportamentul ei a devenit atât de deviant încât i-a șocat pe toți.

„A început să posteze pe Facebook și pe TikTok, de multe ori din spital, în timpul serviciului, tot felul de declarații de dragoste pentru o colegă despre care afirma că în rezidențiat i-ar fi fost mentor”. „Te iubesc, soarele meu!”, „Ești atât de frumoasă, visez să facem dragoste o viață întreagă”, îi transmitea Antonia Cun „Cristianei”.

Doctorița hărțuită de Cun respinge vehement orice legătură, de orice fel, cu cea care o declara „iubita” sa: „Bineînțeles că nu am avut nicio relație, dimpotrivă, îmi stârnește repulsie. Dacă un bărbat m-ar fi hărțuit așa, aș fi mers la Poliție”, a precizat pentru ebihoreanul.ro ”dr. Cristiana”. De altfel, și colegii din spital afirmă că aceasta li s-a plâns de nenumărate ori de purtarea Antoniei Cun, dar n-a sesizat nici conducerea unității, nici vreo instituție judiciară. „Spera că odată și-odată se va opri…”, zice un medic.

Până s-o facă, însă, Antonia a transformat-o pe „dr. Cristiana” în „eroina” unui roman de dragoste, intitulat „Asta, pentru că m-ai iubit”.

„Colegei mele, fostului meu mentor, iubita mea, unică în viața mea”, „Te iubesc pentru totdeauna”, „Esența vieții mele, altarul sentimentelor mele pure și sublime”, „De la flirt, ținut de mână, îmbrățișări pasionale cu rostogoliri una peste alta pe canapele, pe jos, de la atingeri și mângâieri care culminau cu plăceri extatice până la actul dragostei care reprezenta apogeul senzațiilor și sentimentelor duse până la epuizare”, „Antonia nu își putea închipui viața decât în spital, lucrând alături de iubirea vieții ei, dr. Cristiana” – sunt câteva spicuiri din prezentarea pe care autoarea o face pe propriul site cărții dedicate „iubitei”.

Mai mult, Antonia și-a anunțat și public dragostea, descriind pătimaș presupusa relație pe Facebook și pe TikTok: „Medic primar radiolog dr. Cristiana, viața noastră bate orice film pasional de dragoste!!!! Tu m-ai făcut actor, eu te-am făcut regizor!”.

Tonul mesajelor s-a schimbat, însă, la 180 de grade, anul trecut, când dr. Cun a început să se plângă de trădare și să-și amenințe „iubita”. Motivul? „Dr. Cristiana” i-a contactat soțul, un reputat cardiolog, și i-a arătat mesajele de iubire pe care i le trimisese, motiv pentru care s-ar fi și ajuns la divorț.

De altfel, Antonia Cun l-a luat la țintă și pe fostul consort, descriindu-l printr-o serie de mesaje pe Facebook ca pe un „mascul” agresiv, un „monstru” și un „jeg”, deși, după cum zic colegii celor doi, portretul de brută nu are nicio legătură cu realitatea: „Este un tip liniștit și muncitor. La divorț a obținut și custodia copilului”.

Cert e că „dragostea” Antoniei pentru „dr. Cristiana” s-a transformat în ură, încât a trecut la amenințări pe Facebook: „Medic primar radiolog dr. Cristiana, să știi că eu sunt cu 12 ani mai tânără decât tine, sunt frumoasă, aveai pe cine să iubești cu vârf și îndesat, dar nu m-ai iubit. Ai fost doar atrasă fizic de mine, îmi spuneai cât de senzuală sunt în timp ce mă iubeai fizic (…) ca apoi să-ți bați joc de mine cu mesajele de iubire pe care ți le-am scris și le-ai arătat fostului meu soț și colegilor care m-au crezut nebună… Te dau la presă!”.

Comentarii

comentarii