Acasă Actualitate Sizeer a intrat în premieră în vestul și nordul țării, cu două...

Sizeer a intrat în premieră în vestul și nordul țării, cu două magazine inaugurate în rețeaua IULIUS, la Timișoara și Suceava

319
DISTRIBUIȚI

Recent, în portofoliul de branduri disponibile în rețeaua companiei IULIUS s-a adăugat Sizeer. Retailerul a inaugurat un magazin în primul proiect mixt din vestul țării, Iulius Town Timișoara, și unul în Iulius Mall Suceava, reprezentând, în ambele cazuri, o noutate regională.

În Timișoara, Sizeer ocupă o suprafață de aproximativ 460 mp, la etajul 1 al Iulius Mall, parte integrată a ansamblului Iulius Town, completând oferta de shopping din cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei. În Iulius Mall Suceava, retailerul a deschis un magazin la parter, cu o suprafață de 120 mp.

Sizeer este o locație de tip multibrand, care propune un concept axat pe articole streetwear, selectate de la cele mai cunoscute branduri sportive. Cei care adoptă stilul casual găsesc, într-un singur loc, o gamă extinsă de sneakerși și outfit-uri urbane, creații originale ale unor mărci recunoscute pentru calitatea, designul inovator și confortul pe care îl oferă colecțiile lor. Peste 30 de branduri internaționale de profil se regăsesc în oferta Sizeer, precum: adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance, Vans, Timberland și multe altele.

Comentarii

comentarii