Acasă Actualitate Skatepark-ul în centrul Timișoarei, din nou pe lista de promisiuni a primăriei

Skatepark-ul în centrul Timișoarei, din nou pe lista de promisiuni a primăriei

DISTRIBUIȚI

Skatepark-ul Timișoarei, care trebuia să fie amenajat încă din 2015, de administrația Robu, a ajuns din nou în atenția conducerii Primăriei Timișoara. În 2015 firma care trebuia să îl construiască a acuzat erori în proiect și nu a vrut să continue amenajarea. Primăria a semnat un contrat un contract pentru realizarea unui skatepark în 2019, însă din cauza unor clarificări ce trebuiau făcute, lucrările nu au început.

Acum însă, primarul Dominic Fritz anunță că o firmă va întocmi studiul de fezabilitate în mod gratuit și îl va dona apoi orașului.

„Unul dintre proiectele cele mai cerute de tinerii timișoreni devine realitate – vom avea un skatepark în parcul central!  Mă bucură implicarea celor de la AnonimTM – pionieri ai mișcării underground din oraș, care împreună cu firma timișoreană de proiectare Subcontrol și U-man vor realiza studiul de fezabilitate în mod gratuit și îl vor dona apoi orașului.  Cum trebuie să arate acest nou skatepark o știu cel mai bine cei care îl vor folosi. De aceea, documentația va fi elaborată cu implicarea comunității de skateri din oraș.  Am convenit cu cei de la AnonimTM să respectăm standardele mondiale în domeniu și ghidul american de bune practici produs de The Skatepark Project pentru acest sport olimpic”, a afirmat primarul Timișoarei.

Skatepark-ul ar urma să fie realizat în apropierea bazei Uszoda, o altă nerealizare a ultimilor două administrații.

Comentarii

comentarii