Acasă Actualitate Slujba de Înviere, la Muzeul Satului Bănățean. Parcul Primăverii e deschis de...

Slujba de Înviere, la Muzeul Satului Bănățean. Parcul Primăverii e deschis de Paști

DISTRIBUIȚI

Parcul Primăverii de la Muzeul Satului Bănățean așteaptă vizitatorii cu muzică tradițională românească, dar și la slujba de Înviere. De asemenea, va avea loc și un recital Damian & Brothers.

Ultimele patru zile de festival vin cu o ofertă culturală bogată, pentru toate gusturile, astfel încât și cei mici, dar și familiile lor să se reconecteze la lucrurile simple, la împrejurimile verzi ale orașului și la capacitatea de recreere a acestuia.

„Ne propunem să aducem împreună generații diferite de timișeni, iar prin prezența lor să revitalizăm Muzeul Satului, să îl transformăm într-un spațiu al schimbării constructive. Cred că programul cultural al evenimentului va descătușa energia pozitivă a publicului și astfel ne facem încălzirea pentru ce va însemna Timișoara, Capitală Europeană a Culturii”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Una dintre cele mai valoroase voci ale muzicii populare din România, Grigore Leșe, va răsuna pe scena principală a Muzeului Satului Bănățean, vineri, 22 aprilie, de la ora 21. Sâmbătă, la miezul nopții, slujba de Înviere va reuni credincioșii într-un spațiu special amenajat, iar luni, în cea de-a doua zi de sărbătoare, va concerta Damian & Brothers, muzicieni desăvârșiți care vor îmbina diverse și numeroase stiluri muzicale într-un ansamblu sonor sofisticat.

Comentarii

comentarii