Acasă Promo SmileUP Timișoara – un adevărat partener pentru sănătatea ta!

SmileUP Timișoara – un adevărat partener pentru sănătatea ta!

3612
DISTRIBUIȚI

Clinica SmileUP, una dintre cele mai noi clinici stomatologice din Timișoara, este situată în centrul orașului, în cadrul City Business Center, în zona Piața 700. Aici se oferă pacienților soluția completă pentru problemele stomatologice prin intermediul specialiștilor în implantologie-chirurgie, endodonție, ortodonție, estetică dentară, parodontologie. Medicii au pregătire internațională și utilizează aparatură de ultima generație.

Respect pentru pacienți

„Astfel, prin profesionalism, atenție pentru detalii și răbdare, oferim pacienților noștri confortul de care au nevoie, în fiecare etapă a tratamentului. Planurile de tratament personalizate pentru fiecare pacient includ proceduri de lucru sigure, materiale și aparatură performanțe, folosite cu succes de clinici stomatologice de top. La SmileUP veți găși mereu un ambient plăcut, o viziune relaxată pentru ideea de a “merge la dentist”. Entuziasmul și profesionalismul echipei noastre sunt cele mai bune dovezi de respect pentru pacienții noștri, cărora le propunem servicii stomatologice accesibile, la standarde optime! SmileUP nu este doar o clinică stomatologică modernă si accesibilă. SmileUP este un adevărat partener pentru sănătatea ta!”, este mesajul dr. Florina Ardelean, co-fondator SmileUp, medic dentist.

Profilaxie dentară

Profilaxia dentară a devenit în zilele noastre o necesitate pentru a preveni apariția unor afecțiuni dentare sau complicații. Lucrările de profilaxie dentară ar trebui incluse în rutină tuturor celor care sunt preocupați de sănătatea lor. Profilaxia dentară include: îndrumări privind igienă orală; servicii de igienizari profesionale pentru controlul plăcii bacteriene (detartraj cu ansa cu ultrasunete sau aiflow  urmarte de un periaj profesional); sigilarea șanțurilor și fosetelor și florizarea dinților sensibili. Medicul stomatolog recomandă a se face o igienizare profesională a danturii odată sau de două ori pe an, în funcție de caz, deoarece acumulările de placă bacteriană și tartru pot duce la gingivită, boală parodontala, iar în ultima instanța la pierderea dinților. Odontologia este specialitatea stomatologică care se ocupă cu tratarea cariilor și a afecțiunilor pulpei dentare. La SmileUp puteți beneficia de următoarele tipuri de lucrări de odontoterapie: tratamentul cariilor şi tratarea durerilor dentare; plombe; tratamentul hipersensibilității dentare; utilizare de biomateriale sub obturațiile coronare pentru conservarea vitalității dintelui; obturații radiculare folosind tehnici moderne și materiale de sigilare neiritative. SmileUP oferă tratamente de ortodontie pentru întreagă familie. Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu corectarea anomaliilor dentomaxilare, alinierea și nivelarea dinților, reglarea ocluziei în vederea obținerii unei mușcături corecte.

Protetica

SmileUP oferă și tratamente de protetica dentară, ramură a stomatologiei care asigura obținerea unei danturi echilibrate, atât estetic cât și funcțional, prin reabilitarea zonelor edentate maxilare și mandibulare. Astfel, atunci când un dinte nu mai poate fi salvat și trebuie extras, spațiul lipsa de pe arcadă poate fi completat cu o lucrare potretica (punte dentară). SmileUp oferă servicii de chirurgie şi implantologie dentară. Un rol important revine în stomatologia modernă implantelor, care prezintă soluția optimă atunci când este necesară înlocuirea dinților lipsa. Un implant dentar are o durata de la 10-15 ani până la o viață întreagă, după caz și în funcție de modul de îngrijire a acestuia. Astfel, serviciile clinicii sunt extracții dentare / extracții de molari de minte, rezecție apicală, sinus lift, aditii osoase și implant dentar.

Ați încercat serviciul SmileUP ”dental monitoring”?

Clinică SmileUP aduce la Timișoara ultimele noutăți în domeniul îngrijirii dinților. „În clinică noastră poți află mai multe despre “Dental monitoring”, o aplica’ie smart phone care permite monitorizarea progresului tratamentului stomatologic urmat. Ușor de utilizat și la îndemână, direct pe telefonul pacientului, aplicația permite transmiterea imaginilor către un centru IT localizat în Paris. După o mapare corespunzătoare a acestora, medicul dentist primește un set de informații foarte precise cu privire la modificările apărute la dentiția pacientului. Datele culese sunt variate, de la apariția cariilor, la carențele în igienziare sau de mișcarea dinților în timpul și după ce tratamentul orto s-a încheiat. Medicul stomatolog trimite o alertă pe telefonul pacientului cu recomandările de acțiune pentru perioada următoare”, explică dr.Teodora Szomoru.

Detalii: www.smileup.clinic strada Coriolan Brediceanu nr. 10, corp C, parter, Business Center Timișoara.

 

 

Dr. Teodora Szomoru

Dr. Teodora Szomoru este absolventă a Facultății de Medicină Dentară “Victor Babeș” Timișoara. Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. Rezidențiat Ortodonție și Ortopedie maxilo-facială la Spitalul Clinic Municipal Timișoara. Doctorand la Rheinische Friedrich Wilhelms Universitaet Bonn, Germania din 2016. Aesthetic Advantage Program  New York University sub îndrumarea Dr. Rosenthal și Dr Apă. Specialist Invisalign din 2014, peste 700 cazuri cu acest sistem sub îndrumarea Dr. Friedrich Widu. Membru European Aligner Society. Specializare tehnică Damon – cu Dwight Damon, Munchen. Curriculum de parodontologie – Prof. Dr Anton Sculean. Face meeting – Latest developments on Face Treatment – Madrid. Dental Monitoring – multiple specializări

Dr. Florina Ardelean

Dr. Florina Ardelean este absolventă a Facultății de Medicină Dentară Victor Babeș Timișoara, a urmat o serie de cursuri de specializare în Endodontie. Aesthetic Advantage Program  New York University sub îndrumarea Dr. Rosenthal și Dr Apă. Peste 7 ani de practică în domeniul Endodontie. Peste 2000 de cazuri tratate cu succes. De peste 5 ani realizează tratamente endodontice cu ajutorul microscopului

 

 

Comentarii

comentarii