Acasă Actualitate Smithfield Prod donează 3.000 de euro Spitalului de Urgenţă pentru Copii “Louis...

Smithfield Prod donează 3.000 de euro Spitalului de Urgenţă pentru Copii “Louis Turcanu”

504
DISTRIBUIȚI

Morten Jensen (s) Eugen Boia (d)Smithfield Prod donează premiul de 3.000 Euro, obţinut recent pentru programele sale de Protecţie a Mediului şi Implicare în Comunitate, direcţionând-ul, sub formă de aparatură medicală, către Clinica 3 Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Luis Turcanu” din Timişoara.
„Câştigarea acestui premiu pentru protecţia mediului a fost o bucurie pentru întreaga echipă Smithfield Prod şi considerăm că reprezintă o încununare a eforturile noastre în ceea ce priveşte protecţia mediului. Pentru noi este o bucurie în plus că am reuşit astfel să ajutăm cu aparatură de specialitate Spitalul de copii din Timişoara, unde am avut plăcerea să întâlnim o echipă dedicată de profesionişti”, a declarat dl Morten Jensen, CEO Smithfield Prod.
Companiei Smithfield Prod i-a fost decernat de curând, în cadrul unei ceremonii organizate în Kansass City, USA, Locul I pentru Excelenţă în Protecţia Mediului şi pentru Implicarea în Comunitate. Acest premiu are o tradiţie de peste 8 ani, fiind pentru prima dată când România, prin Smithfield Prod primeşte această distincţie. Premiile, acordate anual de conducerea Smithfield Foods, au fost create pentru a recunoaşte activitatea sucursalelor Smithfield şi a personalului acestora în prevenirea poluării şi intensificarea protecţiei mediului prin proiecte inovatoare.
La decernarea premiului au fost prezenţi peste 110 de specialişti internaţionali pe probleme de mediu precum şi vice – preşedintele Smithfield Foods pentru Protecţia Mediului şi Afaceri Corporatiste, Dennis Tracy. În competiţie au fost înscrise 140 de proiecte din ţările în care Smithfield Foods deţine operaţiuni. Proiectele au fost evaluate în funcţie de mai multe criterii cum ar fi: impactul asupra mediului, semnificaţia socială, originalitate şi inovaţie, dar şi transferabilitatea proiectului către orice altă sucursală din grup.
Proiectul câştigător la categoria Protecţia Mediului şi Implicarea în Comunitate a fost desemnat cel al echipei Smithfield Prod, coordonată de către Cristina Berneanu, PR Manager în cadrul companiei. Proiectul Smithfield Prod s-a derulat pe perioada unui an de zile şi a inclus o campanie de plantări de pomi, construirea unui parc într-o localitate din Timiş şi crearea unui fond special de plantări de pomi provenit din reciclarea hârtiei.
Smithfield Prod este cel mai mare abator din România cu o capacitate de 600 de capete pe oră, fiind situat pe locaţia fostului COMTIM, în judeţul Timiş. Valorile Smithfield Prod sunt siguranţa alimentară, responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, înţelegerea specificului local şi sprijinul comunităţii locale în care îşi desfăşoară activitatea, dezvoltarea continuă a tehnologiilor folosite şi crearea unui mediu de lucru plăcut angajaţilor. Smithfield Prod este o companie certificată ISO 14001:2004 Sistemul de Management al Mediului şi ISO 22000: 2005 Sistemul de Management al Siguranţei Alimentare.
 

Comentarii

comentarii