Acasă Economic Smithfield Prod oferă stagii de practică prelungită pentru studenţi

Smithfield Prod oferă stagii de practică prelungită pentru studenţi

389
DISTRIBUIȚI

Începând cu această lună Smithfield Prod a lansat programul „Intern la Smithfield Prod”, prin care compania timişeană, în strânsă colaborare cu mediul universitar local, îşi propune să ofere celor mai buni studenţi din anii 2 şi 3 de studii, stagii de practică prelungită în cadrul companiei.
Durata unui stagiu este de 3 luni, câte 4 ore pe săptămână, acesta fiind însoţit la final de o lucrare de cercetare/studiu de caz pregătit de către fiecare student participant, sub supravegherea unui coordonator de practică din cadrul companiei.
„Ne dorim ca programul „Intern la Smithfield Prod” să fie unul de lungă durată, selectarea internilor având loc periodic, o dată la trei luni, în funcţie de solicitările interne,” a declarat Morten Jensen, General Manager Smithfield Prod. „Vrem să oferim o şansă celor mai buni studenţi să ni se alăture pentru o eventuală carieră în cadrul companiei noastre, şi în acest sens am decis să venim noi în întâmpinarea lor, prin acest program de stagii de practică”, a adăugat Morten Jensen.
Pe lângă credite universitare, formarea la locul de muncă şi experienţa practică dobândită în cadrul unei companii lider mondial în industria de prelucrare a cărnii, noile stagii de practică prelungită la Smithfield Prod oferă studenţilor şi posibilitatea obţinerii unei burse. Programul „Intern la Smithfield Prod” este unul multidisciplinar, acoperind o varietate de domenii şi departamente din cadrul companiei. Pentru primele 3 luni, compania aşteaptă înscrieri pentru stagiatură în cadrul departamentelor producţie, vânzări, tehnic şi relaţii publice.
Studenţii interesaţi de participarea în cadrul acestui program pot găsi mai multe informaţii despre acesta la http://www.smithfield.ro/ro/noutati.html, iar dosarul de înscriere ce cuprinde un CV şi o scrisoare de motivaţie este aşteptat la office@smithfield.ro până în data de 16 Octombrie.
Smithfield Prod este cel mai mare abator din România cu o capacitate de 600 de capete pe oră, fiind situat pe locaţia fostului COMTIM, în judeţul Timiş.

Comentarii

comentarii