Acasă Administraţie SMTT-ului lui Goia nu îi pasă de revolta pensionarilor și insistă că...

SMTT-ului lui Goia nu îi pasă de revolta pensionarilor și insistă că abonamentele trebuie schimbate

DISTRIBUIȚI

SMTT-ul lui Ioan Goia – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Societatea Metropolitană de Transport Timișoara – insistă cu încăpăținare ca pensionarii să vină să își schimbe abonamentele în plină pandemie COVID19.

După revolta seniorilor și a scandalul din presă, de ieri, 6 ianuarie, SMTT-ul lui Goia vine cu alte precizări și bagă în față e-ticketing-ul, care ar fi salvarea, dar nu amintește că acest sistem ar putea fi accesat de un număr infim de seniori, fiindcă este clar că cei mai mulți nu au laptop-uri acasă și nici nu știu să le folosească.

SMTT-ul lui Goia nu face decât să îi bage într-o beznă și o spaimă și mai mare, pe bieții pensionari. Oamenii în vârstă nu au altă cale decât să înfrunte SARS-COV2 (COVID-ul) și să se deplaseze la chioșcuri, să aștepte la coadă cu virusul la ceafă, cu riscul enorm de a se infecta, pentru a-și încărca abonamentul.

Iată ce spune SMTT-ul lui Goia în comunicatul de joi 7 ianuarie 2021:

  1. S-a comunicat operatorului de transport, Societatea de Transport Public Timișoara, să realizeze toate măsurile pentru menținerea în stare de funcționare a sistemului de e-ticketing și să înlăture urgent disfuncționalitățile acestuia privind distribuția de titluri de călătorie care au apărut în data de 06.01.2021.
  2. S-a solicitat operatorului de transport, Societatea de Transport Public Timișoara, să asigure un program de vânzare a titlurilor de călătorie până la acoperirea integrală a programului de circulație a mijloacelor de transport utilizate în Rețeaua de Transport Metropolitan.
  3. Pentru categoriile beneficiare de facilități și anume pensionarii și elevii care vor încărca titlurile de călătorie (abonamente generale pe card), încărcarea se poate realiza la toate punctele de vânzare în momentul în care se dorește utilizarea mijloacelor de transport din Rețeaua de Transport Metropolitan, cu precizarea că această operațiune se va face anual, o singură dată.

Încărcarea și plata lunară se realizează de către operatorul de transport, Societatea de Transport Public Timișoara, pentru acele facilități care au fost validate în sistemul de e-ticketing, fără a mai fi nevoie de prezența fizică a pensionarilor și elevilor la punctele de vânzare ale operatorului.

Pensionarii și elevii, conform regulamentului de acordare a facilităților, vor încărca în mod obligatoriu o data pe an, în funcție de momentul începerii utilizării mijloacelor de transport din Rețeaua de Transport Metropolitan.

Comentarii

comentarii