Acasă Actualitate Social democrații din CLT cer titlul de cetățean de onoare și denumirea...

Social democrații din CLT cer titlul de cetățean de onoare și denumirea unei străzi, în cinstea lui Adrian Orza

DISTRIBUIȚI

Consilierii locali timișoreni din partea PSD Timiș solicită acordarea, post-mortem, a titlului de cetățean de onoare pentru Adrian Orza, dar și denumirea unei străzi cu numele acestuia.  Ar fi o recunoaștere firească a meritelor sale sociale, culturale și morale, conform celor de la PSD.

Consilierii locali social-democrați din Consiliul Local al Municipiului Timișoara au propus un proiect de hotărâre privind acordarea post-mortem a Titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Timişoara celui care a fost Adrian Orza și aprobarea denumirii unei străzi din cadrul Municipiului Timișoara cu numele Adrian Orza. S-a alăturat inițiativei și grupul consilierilor locali liberali din cadrul CLT.

În decursul celor 54 de ani de viață, Adrian Orza s-a implicat activ în viața comunității din dorința de a face bine semenilor săi. A crescut și s-a format în Timișoara, a absolvit, în 1987, Liceul de Matematica-Fizica nr. 1 (Liceul de Informatică Grigore Moisil) din Timișoara, în 1994 – Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Tehnice Timișoara, iar în 1997 Facultatea de Management în Industrie și Transporturi din cadrul aceleiași universități. Începând cu anul 2000, timp de 12 ani, a fost ales viceprimar al municipiului Timișoara, având apoi încă două mandate ca și consilier independent în cadrul Consiliului Local Timișoara, fiind singurul independent din istoria postdecembristă a orașului.

”Conferirea Titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Timişoara post-mortem domnului Adrian Orza și aprobarea denumirii unei străzi din cadrul Municipiului Timișoara cu numele său, ar onora memoria dumnealui și ar fi o recunoaștere firească a meritelor sale sociale, culturale și morale, contribuind, ȋn același timp, la promovarea imaginii Municipiului Timişoara”, au anunțat cei de la PSD Timiș.

 

Comentarii

comentarii