Acasă Eveniment Șofer arestat după ce a lovit mortal un bărbat și a fugit...

Șofer arestat după ce a lovit mortal un bărbat și a fugit de la locul accidentului

DISTRIBUIȚI

catuse-shutterstock

Poliţiştii au fost sesizaţi că la ieşire din Timişoara de află trupul unui bărbat la marginea drumului. În urma investigaţiilor, a reieşit că acesta a fost lovit de o maşină, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, ulterior fiind identificat de poliţişti şi reţinut 24 de ore. 

Cadavrul a fost observat în cursul zilei de joi, precizează vineri IPJ  Timiş.

“La data de 18 mai 2023, în jurul orei 11:45 poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 69 – Calea Aradului, în afara părţii carosabile a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă.Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, fiind constatat decesul bărbatului”, a transmis IPJ  Timiş.

În urma investigaţiilor, poliţişti  au aflat că bărbatul se afla ca pieton pe marginea drumului când a fost lovit de o maşină.

“Având în vedere cele constate, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări,în urma acestora stabilindu-se că,  la data de 17.05.2023 în jurul orelor 22:00-22:30, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe DN69,pe banda 1, sensul de mers Arad -Timişoara,iar la un moment dat a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă.Dupa impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în cursul zilei de 18.05.2023”, a mai transmis IPJ  Timiş.

În urma anchetei, s-a dispus  măsura reţinerii preventive  a conducătorului auto pentru o perioadă de 24 ore pentru  ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, scrie news.ro.

Bărbatul sa află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Comentarii

comentarii