Acasă Eveniment Șofer cu permis fals de Ucraina, oprit la P.T.F. Nădlac II

Șofer cu permis fals de Ucraina, oprit la P.T.F. Nădlac II

318
DISTRIBUIȚI

În data de 8 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au depistat un cetăţean român care a prezentat la control un permis de conducere fals. În jurul orei 17.00, acesta s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

„La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere având însemnele autorităţilor din Ucraina. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals”, transmit reprezentanții I.T.P.F. Oradea.

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere. Cu privire la cele constatate, acesta a declarat că a obţinut permisul de conducere din Ucraina, în urma susţinerii unui examen auto. Cu toate acestea, polițiștii îl vor cerceta pentru săvârșirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda  permis de conducere şi uz de fals.

Comentarii

comentarii