Acasă Eveniment Șofer de 19 ani, agresat de un taximetrist după ce a produs...

Șofer de 19 ani, agresat de un taximetrist după ce a produs accident, în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un șofer de 19 ani a fost pălmuit de un taximetrist, după ce a provocat un accident într-o intersecție din Timișoara. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imaginile obținute de Observator se vede cum mașina condusă de tânărul de 19 ani de apropie în viteză de o coloană de mașini formată la semafor și se izbește de autoturismul din fața sa. Mașina lovită ricoșează într-o autoutilitară și apoi ajunge pe trotuar.

Un taximetrist care a văzut ce s-a întâmplat a sărit să-l ia la bătaie pe șoferul de 19 ani. Tânărul a fost scăpat din mâinile taximetristului de ceilalți șoferi care au început să claxoneze ca să atragă atenția asupra celor întâmplate.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în accident. Polițiștii au deschis un dosar pentru lovire și alte violențe, iar tânărul de 19 ani a fost sfătuit să depună plângere pentru că a fost agresat.

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat ar fi agresat fizic un tânăr de 19 ani, în urma unui eveniment rutier, petrecut în cursul acestei zile la intersecția străzilor Calea Circumvalațiuni și Burebista, din municipiul Timișoara, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe “,  cercetările fiind continuate în vederea identificării bărbatului, stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit polițiștii.

Comentarii

comentarii