Acasă Eveniment Șofer de autobuz de pe linia 14, bătut crunt de 7 adolescenți,...

Șofer de autobuz de pe linia 14, bătut crunt de 7 adolescenți, după ce i-a dat jos din autovehicul pentru că nu aveau mască

719
DISTRIBUIȚI

Şapte adolescenţi din Oradea au bătut marţi seară un şofer care conducea un autobuz pe linia 14.

Băieții au devenit violenți după ce bărbatul le-a cerut să se dea jos din autobuz pentru că nu purtau măști de protecție. În urma incidentului, șoferul a ajuns la spital.

“Şoferul autobuzului i-a rugat să coboare, dacă refuză să poarte mască. Aceştia, după ce au coborât, au aruncat cu pietre spre autobuz. Şoferul a coborât, la rândul său, să le ceară socoteală, moment în care toţi cei şapte au început să-l lovească”, se arată într-o informare transmisă de Biroul de presă al OTL.

Incidentul a fost semnalat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 20.22, la faţa locului deplasându-se un echipaj de poliţişti de la Ordine Publică, dar şi o ambulanţă.

“Toate cele şapte persoane bănuite de comiterea agresiunii au fost identificate de poliţişti şi conduse în aceeaşi seară la sediul Poliţiei Municipiului Oradea pentru audieri. Este vorba de şapte tineri din Oradea, şase de 15 ani şi unul de 13 de ani”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, pentru eBihoreanul.ro.

Aceasta a mai precizat şi că în cauză a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul infracţiunii de lovire şi violenţe.

Șoferul în vârstă de 43 de ani a fost transportat la spital pentru îngirjiri medicale.

Comentarii

comentarii