Acasă Eveniment Şofer decedat de 12 ore, găsit într-o maşină răsturnată la marginea unui...

Şofer decedat de 12 ore, găsit într-o maşină răsturnată la marginea unui drum judeţean

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Arad au intervenit, vineri, în urma unei sesizări, după ce o maşină a fost observată răsturnată la marginea drumului, în zona localităţii Voivodeni. Şoferul care se afla în maşină decedase în urmă cu 12 ore. Autopsia va stabili exact cauza decesului. 

”În ziua de 24 martie, poliţiştii oraşului Ineu au fost sesizaţi despre un auroturism răsturnat în zona D.N. 79/A, în afara localităţii Voivodeni. În urma cercetării de la faţa locului, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Dieci, la volanul unui autoturism răsturnat, la km. 55+456 metri, la aproximativ 15 metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetaţie”, a transmis IPJ Arad.

Medicii au constatat că bărbatul de la volan murise de mai multe ore.  

”Conform concluziilor echipei medicale de la faţa locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morţii”, a mai precizat IPJ Arad.

Poliţiştii continuă cercetările in acest caz şi încearcă să afle cum s-a produs accidentul. Conform procedurilor, au desphis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii