Acasă Actualitate Şofer din Caraş-Severin, refuzat de RAR, după ce a inversat pedalele unei...

Şofer din Caraş-Severin, refuzat de RAR, după ce a inversat pedalele unei maşini

DISTRIBUIȚI

Un şofer român a fost refuzat de Registrul Auto Român, după ce a inversat pedalele unei maşini, în Caraş-Severin.

Şoferul din Caraş-Severin şi-a cumpărat o maşină dintr-o ţară din vestul Europei, apoi a adus-o în România şi a încercat să o înmatriculeze.

Pentru că se afla la prima înmatriculare în România, bărbatul a fost nevoit să meargă cu maşina la Registrul Auto Român, acolo unde maşina urma să fie inspectată de inginerii RAR pentru a primi omologarea şi cartea de identitate.

Din motive încă necunoscute, proprietarul a decis ca, înainte să ajungă la RAR, să inverseze pedalele maşinii.

Având cutie automată, maşina avea două pedale: frâna şi acceleraţie. Astfel, bărbatul a mutat pedala de frână la acceleraţie şi invers.

Drept urmare, inginerii RAR au decis să respingă autoturismul.

“În acest mod a fost adus la RAR Caraș-Severin un autovehicul cu cutie automată, fabricat în anul 2006. Mașina provenea dintr-o țară europeană, dar inversarea pedalei de accelerație cu cea de frână a fost făcută de noul proprietar înainte de a solicita CIV.

În urma verificărilor, autoturismul a fost respins, iar Registrul Auto Român nu a eliberat cartea de identitate a autovehiculului, din cauza neconformitățiilor comenzilor conducătorului auto”, se arată în postarea de pe Facebokk a paginii Registrul Auto Român Oficial.

 

Comentarii

comentarii