Acasă Eveniment Şofer prins zburând cu 194 km/oră, pe drumul dintre Timişoara de vama...

Şofer prins zburând cu 194 km/oră, pe drumul dintre Timişoara de vama Moraviţa

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 37 de ani a fost prins de poliţişti când circula pe DN 59, între Timişoara şi vama Moraviţa, spre Serbia, cu 194 de kilometri/oră, cu 94 de kilometri pe oră peste limita admisă. El nu a oprit la semnalul poliţiştilor, dar a fost identificat ulterior. Şoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce maşini pe drumurile publice timp de 5 luni. 

”La data de 25.05.2024, poliţiştii oraşului Deta – Formaţiunea rutieră, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DN 59, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula dinspre localitatea Deta înspre Voiteg şi care ar fi fost înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 194 km/h (+94 km/h). Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de către poliţiştii, acesta continuându-şi deplasarea”, a transmis IPJ Timiş.

În urma verificărilor, poliţiştii au reuşit identificarea conducătorului auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 de ani.

”Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 150 de zile”, a precizat IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii