Acasă Eveniment Șoferi fără permis, prinși la Timișoara de polițiștii locali. Unul în buldoexcavator,...

Șoferi fără permis, prinși la Timișoara de polițiștii locali. Unul în buldoexcavator, altul pe scuter

DISTRIBUIȚI

În weekend, polițiștii locali din Timișoara au prins două persoane care conduceau fără permis. Vineri dimineață a fost depistat un șofer de buldoexcavator, care circula pe str. Simion Bărnuțiu, pe care există limită de tonaj. Vineri seară, tot fără permis a fost depistat și un șofer de scuter. Acesta a fost oprit după ce pasagera sa nu purta cască de protecție.

„În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii locali aflați în patrulare pe raza municipiului Timișoara, au observat un buldoexcavator, marca Caterpillar, având masa maximă autorizată de 10700 kg, deplasându-se pe strada Simion Bărnuțiu, dinspre strada Gheorghe Adam,  fără a respecta restricția de tonaj reglementată prin indicator rutier de 5 tone. Conducătorul autovehiculului în cauză a fost oprit iar în urma verificărilor efectuate în baza de date polițiștii locali au constatat că F.M.I., în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în județul Timiș, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Astfel, la fața locului a fost solicitat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Romane, în vederea continuării cercetărilor, conform art. 335 alin 1 din NCP”, transmit polițiștii locali în legătură cu prima situație.

„La aceeași dată, jurul orei 21.45, polițiștii locali aflați în patrulare pe bulevardul Corneliu Coposu au observat două persoane care se deplasau pe un scuter în direcția bulevardului Vasile Părvan, pasagera aflată pe mijlocul de transport neavând casca de protecție. În urma legitimării celor două persoane și a verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că B.I.P.M., în vărstă de 24 de ani, cu domiciliul în județul Olt, în calitate de conducător al vehiculului nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În conformitate cu art. 293 persoana în cauză a fost predată Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Timișoara în vederea continuării cercetărilor”, transmit reprezentanții instituției și despre cea de-a doua.

Comentarii

comentarii