Acasă Actualitate Şoferi, Poliţia va aplica amenzi legal pentru indisciplina în trafic!

Şoferi, Poliţia va aplica amenzi legal pentru indisciplina în trafic!

1500
DISTRIBUIȚI

Gata cu indisciplina în trafic a şoferilor! De data aceasta, pe bune! Poliţia Timiş a semnat miercuri protocolul de colaborare cu Primăria Municipiului Timişoara, în baza căruia poliţiştii vor putea da amenzi pe baza imaginilor înregistrate în Centrul de comandă al sistemului de management al traficului.

Primarul Nicolae Robu a cerut acest lucru de mult timp, dar au fost invocate diverse motive care au tergiversat amendarea şoferilor indisciplinaţi în trafic.

În sfârşit, acum au fost recunoscute şi omologările radarelor şi ale camerelor video plasate în intersecţii de municipalitate, în cadrul proiectului european de reducere a accidentelor în trafic şi nu se mai cere nici reorientarea camerelor video pentru că „vedeau prea mult”.

„Radarele de viteză din oraş sunt funcţionale pentru identificarea celor care depăşesc viteza regulamentară, dar şi sistemele de detecţie a trecerii pe culoarea roşie a semaforului electric îşi vor face datoria şi se transmit automat imaginile şi datele de identificare ale maşinii Biroului Poliţiei Rutiere Timişoara, pe suport electronic, pentru a dispune măsurile care se impun”, a spus primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii