Acasă Actualitate Șoferii de autobuz de la Giroceana intră în grevă, marți, fiindcă nu...

Șoferii de autobuz de la Giroceana intră în grevă, marți, fiindcă nu și-au luat salariile!

DISTRIBUIȚI

Situație tot mai complicată și tensionată, la Giroceana, societatea comercială subordonată Consiliului Local al Primăriei Giroc, județul Timiș. După problema alimentării cu apă, acum a mai apărut una!

Astfel, marți 2 august, la ora 9.00, șoferii de autobuz intră în grevă, fiindcă nu și-au primit salariile. ”Da, am auzit și eu că vor protesta împotriva conducerii. Eu am încercat să schimb conducerea. Din păcate, decizia a picat la vot. Aștept și eu raportul curții de conturi. E un control în desfășurare la Giroceana”, a declarat Dan Vârtosu, viceprimarul Girocului.

Viviana Toma, nimeni alta decât. Ca încrengătura de relații să fie completă, trebuie să mai spunem că

Giroceana este condusă de Dacian Marinescu, nimeni altul decât partenerul Vivianei Toma, fiica primarului Ionel Toma. Sub managementul acestuia societatea este în prag de faliment, cu datorii de 2 milioane de euro doar către Aquatim.

Societatea comercială ,,Giroceana” SRL a fost înființată prin hotarârea Consiliului Local al Primăriei Giroc, în data de 1 iulie 2002 că societate cu capital integral de stat, asociat unic fiind primăria comunei. Inițial a fost gândită pentru a asigura cetățenilor localităților Giroc și Chișoda transportul pe ruta Timișoara și retur. Pe parcurs societatea și-a dezvoltat activitatea, oferind serviciile de întreținere a sistemului de apă-canal și sistemului de iluminat public.

Comentarii

comentarii