Acasă Eveniment Şoferul care a fugit de poliţişti, abandonând în drum un TIR cu...

Şoferul care a fugit de poliţişti, abandonând în drum un TIR cu ţigări de contrabandă, s-a predat. Cazul ar putea avea legătură cu asasinarea lui Ioan Crişan

666
DISTRIBUIȚI

Șoferul care a fugit de polițiști, în dimineața zilei de 24 mai, pe câmp lăsând în mijlocul drumului un TIR cu  320.000 de ţigări de contrabandă a fost identificat și găsit de polițiști. În prezent, bărbatul se află în sediul IPJ Arad pentru declarații.

Şoferul care a fugit pe câmp şi a abandonat un TIR cu 320.000 de ţigări de contrabandă în mijlocul drumului este audiat miercuri la Poliţia Arad. Potrivit specialarad.ro, bărbatul este apărat de avocatul Fanu Moca, unul dintre cei mai scumpi din vestul țării, care i-a reprezentat pe Nicolae Ioțcu.

Incidentul pentru care este verificat şoferul s-a produs în dimineața zilei de 24 mai, când polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că şoferul camionului le-a înmânat poliţiştilor nişte documente ale autovehiculului, iar când aceştia i-au solicitat şi documentele personale, a spus că trebuie să le caute în bord. Poliţiştii ar fi mers până la maşina de intervenţie pentru a verifica transportul, iar şoferul s-ar fi strecurat afară din cabină şi ar fi fugit pe câmp.

„În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic. Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigate a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă. După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a euro-paleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate.

Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Au fost ridicate de la fața ocolului și alte bunuri de interes precum și urme papilare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, a transmis Poliţia Arad.

Cazul şoferului de TIR cercetat pentru contrabandă cu ţigări este în atenţia publicului după ce presa locală a scris despre faptul că anchetatorii verifică şi o posibilă legătură a cazului cu asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan.

Comentarii

comentarii