Acasă Eveniment Șoferul care a murit miercuri, pe DN7, după ce a intrat pe...

Șoferul care a murit miercuri, pe DN7, după ce a intrat pe contrasens, s-ar fi ghidat după un indicator amplasat greșit de autorități

868
DISTRIBUIȚI

Șoferul de 74 de ani care, miercuri, a produs un accident grav după ce a intrat pe sensul greşit de mers al unei șosele din Hunedoara s-ar fi ghidat după un indicator amplasat greșit de autorități, potrivit Ziarului Hunedoreanului.

Potrivit sursei citate, șoferul autoturismului a traversat nodul rutier de la intrarea pe Autostrada A 1, iar după ce a traversat un pod, în loc să vireze la dreapta pentru a se îndrepta spre Deva, a virat la stânga intrând direct pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism care circula din sens opus, potrivit sursei citate.

Deși autoritățile dau vine pe șofer, pentru că ar fi ignorat semnul care interzice virajul la stânga, mai mulți șoferi au publicat imagini pe rețelele de socializare cu semnul de circulație în cauză, despre care spun că indică o direcție greșită și anume intrarea pe contrasens. Deși direcția spre Deva a fost tăiată cu vopsea albă pe panou, semnul este puțin vizibil.

Accidentul de circulaţie a avut loc miercuri după-amiază la intrare în Deva, după ce, la ieşirea de pe podul de peste râul Mureş, spre DN7, maşina condusă de un șofer din Sălaj a intrat pe sensul greşit de mers şi s-a tamponat cu un autovehicul care circula regulamentar.

Sursa: Stirileprotv.ro

Comentarii

comentarii