Acasă Eveniment Șoferul unui autocar aparţinând Tabita Tour a sărit să bată o pasageră

Șoferul unui autocar aparţinând Tabita Tour a sărit să bată o pasageră

647
DISTRIBUIȚI

Un bistriţean, şofer al unei firme de transport rutier, a sărit la bătaie și a agresat o pasageră în cursa ce trebuia să o ducă în Spania. Scandalul ar fi pornit după ce femeia s-ar fi așezat în autocar pe locurile din față, care ar fi fost rezervate pentru altcineva.

Scenele au avut loc în autogara din Arad, iar protagonişti au fost şoferul unui autocar ce urma să ajungă în Lugo, Spania, şi o pasageră.

Se pare că incidentul a avut loc miercuri, iar motivul scandalului a fost că femeia s-ar fi așezat în autocar pe locurile de față, care ar fi fost rezervate pentru altă persoană.

Imaginile au stârnit revoltă în mediul online, iar părerile sunt împărţite. Dacă unii l-au criticat aspru pe şofer, alţii spun că de vină este femeia agresată.

“Șoferul a fost jignit de către clientă. A fost înjurat atât de ea, cât și de fiica ei. E unul dintre cei mai buni șoferi. De cele mai multe ori pasagerii întrec limitele. Nu își înțeleg locul și pun stres pe șoferii care trebuie să fie liniștiți și lăsați să își facă treaba ca să ajungem cu bine la destinație. Acea femeie nu înceta din înjurături.

Avea o privire care nu arăta altceva decât că avea chef de scandal. Era toată roșie la față și nu mai înceta. Nu am văzut dacă a consumat băuturi alcoolice înainte, dar privire și fața ei asta spuneau”, scrie într-un comentariu o martoră, potrivit bistriteanul.ro.

Aceeaşi femeie susţine că șoferul le-ar fi explicat celor două femei că locurile pe care s-au așezat nu sunt pentru ele. Mai mult decât atât, mama și fiica trebuiau să urce într-un alt autocar, iar în momentul în care bistrițeanul le-a rugat să coboare, acestea au devenit agresive verbal.

Comentarii

comentarii