Acasă Eveniment Șoferul unui TIR, cetățean bielorus,prins cu seria de la șasiu falsă şi...

Șoferul unui TIR, cetățean bielorus,prins cu seria de la șasiu falsă şi inspecţia tehnică periodică expirată

405
DISTRIBUIȚI

Un șofer de autocamion din Belarus, în vârstă de 42 de ani, va fi cercetat de polițiștii de frontieră, după ce seria de șasiu înscrisă pe remorcă nu a coincis cu cea din documentele prezentate la control, în data de 05 februarie, în jurul orei 01.30.

Bărbatul dorea să iasă din țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, judeţul Arad, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Volvo şi semiremorcă marca Schmitz Cargobull, ambele înmatriculate în Polonia.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de şasiu a semiremorcii înscrisă în certificatul de înmatriculare, prezentat la control, nu corespunde cu seria de şasiu aplicată pe semiremorcă. De asemenea, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că semiremorca are certificatul de înmatriculare suspendat, deoarece inspecţia tehnică periodică este expirată”, transmite purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Oradea.

Bielorusul va fi cercetat pentru săvârșirea „infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

Comentarii

comentarii