Acasă Actualitate Software oftalmologic HTS SVI pentru Spitalul Louis Țurcanu, cu sprijinul Rotary Club...

Software oftalmologic HTS SVI pentru Spitalul Louis Țurcanu, cu sprijinul Rotary Club Timișoara și Rotary Ripensis

DISTRIBUIȚI

Tratamentul ambliopiei la copil – metodă modernă de reabilitare vizuală, cu sprijinul Rotary Club Timișoara și Rotary Club Ripensis. Pașii prin viață a-i oricărui copil se pot ghida cu o mai mare ușurință în momentul în care există deschidere spre tehnologie și toate beneficiile acesteia în regimul de stat.

Clubul Rotary Timisoara Ripensis și Rotary Club Timisoara au reușit să implementeze cu succes un proiect care se bazează pe dezvoltarea sistemului de sănătate, prin asigurarea unui nou și inovator software oftalmologic HTS SVI, care tratează ambliopia la copii (ochiul leneș), afecțiune oftalmologică, care debutează, în primii ani de viață, pe un fond patologic cu strabism sau vicii de refracție și poate afecta unul sau ambii ochi.

În sistemul de stat din România este o noutate achiziționarea unui soft performant pentru secția de oftalmologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu”. Până acum, doar clinicile oftalmologice private putând oferii aceste servicii contra cost, dar în urmă acestui proiect, copii pot beneficia de acest tratament gratuit.

HTS SVI este un sistem complex pentru terapia vederii dezvoltat după zeci de ani de studii, SVI folosește un ecran touch de 50” pentru terapia pacienților cu probleme de învățare, strabism, ambliopie și traume neurologice.

Comentarii

comentarii