Acasă Actualitate Solidaritate timișoreană, în Postul Paștelui!

Solidaritate timișoreană, în Postul Paștelui!

DISTRIBUIȚI

La nici 24 de ore după ce, în cadrul campaniei “Tu poți renunța?”, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara prezenta situația unei mame singure cu 4 copii minori și nevoia unei sobe care să încălzească, dar și să poată servi la pregătirea mâncării, o timișoreanca a sărit în ajutor, chiar în Postul Paștelui!

Copiii au vârste cuprinse între patru luni și șase ani. Cu toții locuiesc în zona Musicescu și se află sub monitorizarea Serviciului Management de Caz. Copiii au primit jucării, haine și mâncare.

”Și tot atunci mama ne povestea că ar mai avea mare nevoie de o sobă pe lemne, fiind singură sursă de încălzire și de gătit a familiei. Cea veche a fost cârpită de prea multe ori, ajungând într-o stare care nu mai permite altă reparație, fumegând și punând în pericol sănătatea copiilor și a ei.

La prima oră a dimineții de vineri o timișoreancă s-a oferit să cumpere această sobă și tot ce este necesar pentru instalarea ei. Însoțită de reprezentanții DASTM au achiziționat-o și au mers la domiciliul familiei pentru a o pune în funcțiune. Copiii au primit jucării așa cum ei le-au transmis “Iepurașului”, iar tânăra mămică și-a stăpânit cu greu lacrimile de bucurie după ce a aprins focul în sobă cea nouă”, a spus Corina Eva.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara mulțumește timișorenilor care s-au alăturat campaniei de donații ” Tu poți renunța?”, în numele fiecărui copil, a fiecărei persoane vârstnice și a fiecărei familii nevoiașe, care a primit în aceste zile gestul unui alt om!

 

 

Comentarii

comentarii