Acasă Actualitate Soluția polițiștilor pentru cei care încurcă traficul: sute de amenzi și zeci...

Soluția polițiștilor pentru cei care încurcă traficul: sute de amenzi și zeci de mașini ridicate

321
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara i-au pedepsit, și în prima jumătate a lunii octombrie, pe cei care încurcă traficul prin felul cum parchează. În aceste două săptămâni, au fost ridicate 63 de autovehicule și aplicate 691 de sancțiuni contravenționale. Au fost pedepsiți cei ce au încurcat circulația altor mijloace de transport, au parcat în stațiile STPT și pe pistele de bicicliști sau au blocat accesul în curți și parcări.

Cele mai problematice și frecvente astfel de situații, soluționate cu ridicarea mașinilor, au fost întâlnire pe străzile Gh. Dima, I. Mureșan, I. Nemoianu – Regina Maria, toate în apropierea unităților spitalicești, dar și în Piața Consiliul Europei, I.C. Brătianu, Traian Grozăvescu, M. Eminescu, Eroii de la Tisa, Industriei, G. Musicescu, 16 Decembrie, G. Dragomir, Mareșal Averescu, Cetății, Circumvalațiunii și C. Urseni.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția: „Sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002. Totodată, Poliția Locală recomandă conducătorilor auto să evite parcarea astfel încât să pună în dificultate circulația altor autovehicule deoarece în astfel de situații, pe lângă sancțiunile aplicate se trece și la ridicarea autovehiculelor în colaborare cu lucrătorii SDM”.

Comentarii

comentarii