Acasă Economic Soluții de finanțare și garantare pentru antreprenori

Soluții de finanțare și garantare pentru antreprenori

735
DISTRIBUIȚI
sediu cciat 11

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Banca Transilvania, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează  în data de 20 august 2019,cuîncepere de la ora 11.00, în Sala NERA 2 a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, seminarul de informare cu tema: “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“.

Vor fi prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018 -2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

În plus, participanții vor afla informații privind soluţiile de finanţare şi de garantare pentru:

  • Investiții și dezvoltarea afacerilor;
  • Creșterea calității vieții – Programul “Investește în tine”, Programul „Prima mașină”,  Programul „Prima Casă”;
  • Produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi susținute de dl. Gheorghe LĂPĂDAT, Director General FNGCIMM, specialiști ai FNGCIMM și reprezentanți ai Băncii Transilvania. Participarea este gratuită pe bază de invitație.

Înregistrarea participării și informații suplimentre la tel. 0723214772, e-mail: lchiu@cciat.ro, Larisa Chiu – Referent de specialitate CCIAT.

Comentarii

comentarii