Acasă alegeri locale 2012 Sorin Frunzăverde și-a depus candidatura la președinția CJ Caraș-Severin

Sorin Frunzăverde și-a depus candidatura la președinția CJ Caraș-Severin

DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, și-a depus luni, după ora 15.30, candidatura la președinția Consiliului județean. Liderul liberal a sosit la Biroul Electoral Județean însoțit de liderii județeni ai USL, Marcel Vela, președintele PNL, Ion Mocioalcă, președintele PSD și Ion Țundrea, președintele PC. Alături de ei s-a aflat și președintele interimar al Consiliului județean, Ionesie Gheorghioni, totodată vicepreședinte al PNL Caraș-Severin. Judecătorul Rustin Ciasc, președintele BEJ Caraș-Severin, a validat candidatura lui Sorin Frunzăverde, care și-a confirmat astfel, și oficial, opțiunea pentru conducerea CJ Caraș-Severin.

”Putem spune că încercarea de a readuce într-o stare de normalitate România, care a reușit, sau al cărui început a reușit, a început din Caraș-Seeverin, de la această alianță, pe care am consolidat-o de-a lungul timpului și pe care am afirmat-o în ultima perioadă., a declarat Sorin Frunzăverde, cu ocazia depunerii candidaturii. Eu nu pot decît să mă bucur de încrederea pe care colegii mei mi-au acordat-o. Vom depune peste câteva ore și candidaturile la funcțiile de consilieri județeni, sub sigla USL, așa cum stabilește foarte clar protocolul la nivel național.”
Lista candidaturilor acoperă județul, a mai spus Frunzăverde, o listă care va aduce în prim plan oameni cu experiență dar și oameni tineri, care au dovedit de-a lungul timpului că înțeleg administrație. O listă echilibrată din punct de vedere al repartizării teritoriale, remarca liderul liberal.  
 

Comentarii

comentarii