Acasă Actualitate Sorin Grindeanu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Timiş

Sorin Grindeanu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Timiş

332
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timişoarei, pesedistul Sorin Grindeanu, a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Timiş. Nu este însă singura funcţie pe care o ocupă acesta în partid, Sorin Grindeanu fiind şi preşedintele PSD Timişoara. De altfel, Grindeanu este văzut ca un potenţial candidat la funcţia de primar al Timişoarei din partea PSD Timiş. “Nu vreau să fac publice motivele. Am văzut anumite luări de poziţie. Motivele am să le expun într-o şedinţă de partid. În nici un caz, nu sunt legate de chestiuni de speriat, în nici un caz. Eu nu fac declaraţii, după care peste câteva zile să le retrag. O să vorbesc la partid. E o chestiune pe care de mult o consideram că trebuie să o fac – aceea de a pleca din funcţia de prim-vice. Eu nu renunţ la aceste funcţii pe care le mai am. Voi rămâne atâta timp cât hotărăşte partidul. Eu sunt pesedist, sunt numai la PSD. Proiectul meu politic e legat de Timişoara. Asta va hotărî partidul: dacă voi candida sau nu la Primăria Timişoarei”, a declarat Sorin Grindeanu, viceprimarul Timişoarei şi preşedintele PSD Timişoara.

“E un gest ori de protest faţă de ceva, dar nu ne-a spus faţă de ce, ori a vrut să creeze un spectacol prin care să atragă atenţia”

“El invocă motive personale acolo. Nu a discutat cu mine, nu a discutat cu nimeni. E la o lună distanţă de alegerile care urmează la organizaţia judeţeană. La o lună distanţă, cred că e greu să mai poţi face o interpretare. Putea să aibă răbdare. Nu avea mare solicitare din funcţia asta. E un gest ori de protest faţă de ceva, dar nu ne-a spus faţă de ce, ori a vrut să creeze un spectacol prin care să atragă atenţia”, a declarat preşedintele PSD Timiş, senatorul Ilie Sârbu. Ilie Sârbu va candida din nou pentru funcţia de preşedinte al PSD Timiş la alegerile ce bat la uşă. “I-am invitat pe toţi cei care doresc să candideze să facă lucrul acesta, de a candida. Eu nu mă retrag, dar competiţia rămâne deschisă. Poate să fie şi asta… că eu candidez din nou, dar pot să fie şi altele. Eu am cerut o analiză atât lui, cât şi vicepreşedintelui de la consiliul judeţean, Adam Crăciunescu. În funcţie de ce vom constata, şansele reale care le au, vom constata dacă vor rămâne ei în cursă pentru primărie sau consiliul judeţean sau mergem cu alţii”, spune Ilie Sârbu.

Comentarii

comentarii