Acasă Actualitate Sorin Grindeanu: ”Alfred Simonis are viziunea, dorinţa şi mai ales potenţial pentru...

Sorin Grindeanu: ”Alfred Simonis are viziunea, dorinţa şi mai ales potenţial pentru ca Timişul să performeze! Am convingerea că Alfred Simonis va câştiga şefia Consiliului Judeţean”

DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor şi prim-vicepreşedinte al PSD, Sorin Grindeanu, şi-a exprimat convingerea că Alfred Simonis, actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor, va câştiga alegerile locale şi va obţine funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Grindeanu mai spune că tandemul Simonis – Robu este şansa Timişoarei şi a judeţului Timiş. 

”Alfred Simonis are viziunea, dorinţa şi mai ales potenţial pentru ca Timişul să performeze! Am convingerea că Alfred Simonis va câştiga şefia Consiliului Judeţean peste 25 de zile şi îmi doresc ca alături de el să stea Nicolae Robu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Timişoara! Este esenţial să existe o unitate în gândire între Timiş şi Timişoara pentru a face proiecte, pentru a atrage bani pentru întreaga comunitate. Iar tandemul Simonis- Robu este şansa Timişului şi a Timişoarei!”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

Acesta a reamintit timişorenilor că Simonis s-a implicat în mai multe proiecte şi a rezolvat unele probleme cu care s-a confruntat Timişoara.

”Vouă, timişorenilor, care încă sunteţi branşaţi la Colterm vă amintesc că Simonis a fost cel care a avut grijă să nu rămâneţi în frig în plină iarnă! Vouă, timişenilor, care mergeţi la Cluj pentru a rezolva probleme grave de sănătate, vă spun că Simonis s-a zbătut să avem şi noi spital de oncologie! Vouă, microbiştilor, celor care aveţi sânge alb-violet în vene, vă reamintesc cum Simonis s-a luptat să avem un nou stadion pentru ca fotbalul să se joace acasă! Simonis a făcut multe pentru Timiş. Simonis poate da «Totul pentru Timiş»!”, a subliniat Grindeanu.

PSD şi-a lansat joi candidaţii pentru alegeri în judeţul Timiş, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu, transmiţând un mesaj video în cadrul evenimentului.

Comentarii

comentarii