Acasă Politica Sorin Grindeanu cere timișenilor să nu-și irosească votul și să meargă duminică...

Sorin Grindeanu cere timișenilor să nu-și irosească votul și să meargă duminică să-și exprime opțiunea electorală

841
DISTRIBUIȚI

Mergeți duminică să alegeți, nu vă irosiți votul și decideți pentru viața și sănătatea voastră, spune liderul social-democraților, Sorin Grindeanu. El a condamnat modul în care actualul partid aflat la conducerea țării, PNL, a condus țara în ultimul an de când e la Palatul Victoria.

”Ne aflăm la un an de când guvernul PNL a preluat guvernarea, un an de minciuni, care acum li se sparg în cap, pentru a-și ascunde nesimțirea și neputința în gestionarea pandemiei, au simulat implicarea. În octombrie spunea Tătaru (n.r. Nelu Tătaru – ministrul Sănătății) că dă drumul la controale încrucișate în 220 de spitale. În spatele acestor declarații, care ascund incompetența, se află ipocrizia electorală. Ați văzut ororile de la Reșița, la Sibiu pacienții sunt tratați în chioșcuri de fast food, medicii de acolo fac apel să se facă rost de bani pentru mâncare și paturi, la Târgu Mureș ard prizele, la Brașov se fac descinderi la cei care au furat bani de la bolnavi. Așa se face guvernarea, furând cu nesimțire chiar de pe patul de spital”, spune Grindeanu.

El le cere oamenilor să nu-și irosească, duminică, votul, și să meargă să-și exprime opțiunea politică.

”Români trebuie săi oprească la alegeri. Alegerile de duminică sunt despre a alege profesioniști, pe 6 decembrie oamenii trebuie să voteze pentru viața lor, pentru locul lor de muncă, în schimbul rudelor și a coafezelor liberale. Trebuie să voteze pentru sănătatea lor, pentru locurile lor de muncă, românii să iasă la voi și să nu își irosească votul”, a mai spus liderul social-democrat,

Comentarii

comentarii