Acasă Actualitate Sorin Grindeanu, despre afişul cu Catedrala din Timișoara fără cruci: “Vlad Voiculescu...

Sorin Grindeanu, despre afişul cu Catedrala din Timișoara fără cruci: “Vlad Voiculescu murdărește totul, bătându-și joc de credința timișorenilor”

449
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a lansat un mesaj critic la adresa Ministrului Sănătăţii, după ce pe pagina oficială de Facebook a instituţiei a fost postat un afiş despre vaccinare în care Catedrala din Timişoara apare fără crucile de pe turle.

Sorin Grindeanu consideră că şi prin acest demers ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu “nu renunţă la stilul său meschin şi îşi bate joc de credinţa timişorenilor”.

“Deși de esențiali s-a ocupat încă din ianuarie, ministrul Voiculescu și-a amintit- în sfârșit! – și de cei care au într-adevăr nevoie de vaccin, cum sunt timișorenii de exemplu.

Nu a putut însă renunța la stilul său meschin, care murdărește totul, bătându-și joc de credința timișorenilor. Lăsați crucile acolo unde le este locul și luptați-vă cu virusul, nu cu credința, domnule ministru al Sănătății”, conchide prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu în postarea de pe Facebook.

 

Comentarii

comentarii