Acasă Actualitate Sorin Grindeanu, fostul prim-ministru PSD din Timișoara, o apără pe dr. Voichița...

Sorin Grindeanu, fostul prim-ministru PSD din Timișoara, o apără pe dr. Voichița Lăzureanu de ”molima galbenă”

2281
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu, fostul prim-ministru PSD din Timișoara, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, sare în apărarea managerului  Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, dr. Voichița Lăzureanu, care a fost schimbat din funcție și a fost mutată în poziția de director medical, deși unitatea medicală pe care a condus-o este cea mai performantă din țară, în lupta cu Covid19.

Sorin Grindeanu: ”Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, a fost schimbată din funcție astăzi printr-un ordin al ministrului Nelu Tătaru.

În plin război cu COVID 19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor și spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichița Lăzureanu este lipsa carnetului de partid.

Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara a avut cel mai mare număr de vindecați, echipa condusă de Voichița Lăzureanu reușind performanțe deosebite, iar într-o țară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect.

În România molimei galbene, măsura competenței o reprezintă carnetul galben de partid.
PS: Merită “salutați” și băieții deștepți din sănătate, în special cei din județul Timiș. Se știu ei…!”, constată Grindeanu, fostul prim-ministru, și fost membru PSD.

Comentarii

comentarii