Acasă Politica Sorin Grindeanu: „Îmi voi face datoria până la capăt, pentru ţară! PSD...

Sorin Grindeanu: „Îmi voi face datoria până la capăt, pentru ţară! PSD nu înseamnă Liviu Dragnea”

586
DISTRIBUIȚI

Premierul demisionar Sorin Grindeanu, le mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături în aceste zile, făcându-l să aibă puterea de a-l înfrunta pe Liviu Dragnea cu demnitate.
„Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile, precum şi echipei mele. Sunt foarte mulţi cei care şi-au manifestat susţinerea, iar energia lor mi-a dat puterea să trec cu capul sus prin aceste zile complicate pentru România!
Românilor le spun că îmi voi face datoria până la capăt, până când ţara va avea un guvern funcţional.
Aşa cum am spus şi până acum, sper ca PSD să reuşească să numească viitorul premier. Important este să ieşim din acest blocaj şi să transmitem investitorilor şi cancelariilor din lumea întreagă faptul că România rămâne un mediu stabil şi predictibil. Important este ca românii să simtă cât mai puţin efectele acestei crize politice.
PSD nu înseamnă Liviu Dragnea. PSD nu înseamnă nici Sorin Grindeanu. Acest partid trebuie să rămână unit. Voi rămâne în PSD, care nu trebuia să treacă printr-o asemenea încercare, să-şi dea jos propriul guvern pentru că aşa vrea un singur om!
Sper ca în 6 luni să nu ajungem într-o situaţie similară. România nu merită aşa ceva!
Îi mulţumesc lui Victor Ponta. Apreciez foarte mult că a fost alături de mine.
Le mulţumesc tuturor miniştrilor şi le spun, aşa cum am spus şi până acum, că trebuie să vină la serviciu şi să-şi facă datoria. Până va fi numit un nou guvern, trebuie să ne facem treaba!
Am făcut ceea ce am crezut că este mai bine. Am ales calea cea mai grea, să nu accept funcţii, să nu accept compromisuri, să nu fac înţelegeri oculte, să nu mă rog de nimeni, să nu negociez cu nimeni! Ci să fiu corect, transparent şi să-mi fac datoria până la capăt în mod onest. Aveam această datorie faţă de ţara mea!”, spune Sorin Grindeanu, pe pagina sa de facebook.

Social-democraţii timişeni (mai puţin Matei Suciu) rămân alături de Sorin Grindeanu

#teamgrindeanu merge mai departe. Chiar dacă s-a pierdut o bătălie, nu a pierit o cauză.
„Orice ar fi, rămânem lângă Sorin Grindeanu. Noi avem o viaţă în faţă, Dragnea are o nouă condamnare. #teamgrindeanu”, spune Lucian Ursuleţu, fostul purtător de cuvânt al PSD Timiş, pe pagina sa de facebook.
Lucian Ursuleţu a fost primul social-democrat care şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt, dar şi din PSD, după ce Dragnea l-a exclus din partid pe premierul Sorin Grindeanu.
„Aştept ca deputaţii de TIMIŞ Matei Suciu şi Marian Cucşa să le explice timişenilor votul de azi. Nu slugărnicia, că aia nu se poate explica. Să spună cum au votat cu conştiinţa împăcată, ştiind că votează împotriva intereselor Timişului şi timişorenilor. #slugilor”, mai spune Ursuleţu.
Matei Suciu, care are probleme cu ANI, a anunţat de săptămâna trecută că va vota moţiunea, adică înlăturarea guvernului condus de omul (Sorin Grindeanu) care l-a trimis în parlament.
Marian Cucşa, nu are cum să înţeleagă ceva din tot ceea ce se întâmplă vreodată în jurul său, aşa că este doar aprobativ la orice spune şefu’ Tăriceanu şi … zâmbeşte. Domnul Smiley.

Comentarii

comentarii